Jadłospis 6 -10 marca 2023
Poniedziałek 06.03.2023
Krupnik 300 ml
Spaghetti 350 g
Kompot/woda 250 ml
Winogrona 100 g
Wtorek 07.03.2023
Zupa koperkowa 300 ml
Indyk w sosie własnym 120 g
Marchewka z jabłkiem 100 g
Ziemniaki 200 g
Kompot/woda 250 ml
Środa 08.03.2023
Żurek 300 ml
Placki z jabłkiem 350 g
Kompot/woda 250 ml
Czwartek 09.03.2023
Zupa ogórkowa 300 ml
Polędwiczki w sosie własnym 100 g
Buraczki 100 g
Kasza/Ziemniaki 200 g
Kompot/woda 250 ml
Piątek 10.03.2023
Zupa grochowa 300 ml
Ryba z pieca 100 g
Ziemniaki 200 g
Kapusta kiszona 100 g
Kompot/woda 250 ml
Jadłospis może ulec zmianie.