Jadłospis 27-31.03.2023
Poniedziałek 27.03.2023
Krupnik 300 ml
Kotlet pożarski 100 g
Ziemniaki 200 g
Mizeria 100 g
Kompot/woda 250 ml
Wtorek 28.03.2023
Kapuśniak z kiszonej kapusty 300 ml
Szynka w sosie 120 g
Buraczki 100 g
Ziemniaki 200 g
Kompot/woda 250 ml
Środa 29.03.2023
Zupa koperkowa 300 ml
Indyk w sosie 120 g
Fasolka szparagowa żółta 100 g
Ziemniaki 200 g
Kompot/woda 250 ml
Czwartek 30.03.2023
Zupa ogórkowa 300 ml
Gołąbki góralskie 120 g
Surówka z selera naciowego 100 g
Ziemniaki 200 g
Kompot/woda 250 ml
Piątek 31.03.2023
Zupa chłopska 300 ml
Kopytka z bułką tartą 250 g
Kapusta kiszona 100 g
Ziemniaki 200 g
Kompot/woda 250 ml
Jadłospis może ulec zmianie.