JADŁOSPIS 20.11- 24.11.2023
Poniedziałek 20.11.2023
Zupa Shreka 300 ml
Gulasz 120 g
Ogórek konserwowy 100 g
Ziemniaki / kasza bulgur 200 g
Kompot /woda 250 ml
Wtorek 14.11.2023
Zupa gospodarza 300 ml
Kotlet pożarski 100 g
Mizeria 100 g
Ziemniaki 200 g
Woda 250 ml
Świeży sok owocowy 250 ml
Środa 15.11.2023
Zupa z czerwonej soczewicy 300 ml
Kluski leniwe 300 g
Kompot /woda 250 ml
Batonik kakaowy 25 g
Czwartek 16.11.2023
Zupa ogórkowa 300 ml
Szynka w sosie 120 g
Trio warzywne 100 g
Ziemniaki / kasza gryczana 200 g
Woda 250 ml
Świeży sok owocowy 250 ml
Piątek 16.11.2023
Zupa pieczarkowa 300 ml
Ryba z pieca 100 g
Surówka z selera naciowego 100 g
Ziemniaki 200 g
Kompot /woda 250 ml
Jadłospis może ulec zmianie.