Jadłospis 20-24.03.2023
Poniedziałek 20.03.2023
Zupa z soczewicy 300 ml
Kotlet mielony 100 g
Ziemniaki 200 g
Surówka szwedzka 100 g
Kompot/woda 250 ml
Wtorek 21.03.2023
Zupa szczawiowa 300 ml
Naleśniki z dżemem, twarogiem i polewą truskawkową 300g
Kompot/woda 250 ml
Środa 22.03.2023
Zupa pomidorowa z ryżem 300 ml
Kotlet panierowany 100 g
Marchewka z jabłkiem 100 g
Ziemniaki 200 g
Kompot/woda 250 ml
Czwartek 23.03.2023
Zupa pieczarkowa 300 ml
Pulpety w sosie pomidorowym 120 g
Surówka z selera 100 g
Ziemniaki 200 g
Kompot/woda 250 ml
Piątek 24.03.2023
Zupa fasolowa 300 ml
Paluszki rybne 100g
Surówka z czerwonej kapusty 100 g
Ziemniaki 200 g
Kompot/woda 250 ml
Jadłospis może ulec zmianie.