Jadłospis 20-24.02.2023
Poniedziałek 20.02.2023
Zupa jarzynowa 300 ml
Pieczeń rzymska 100 g
Buraczki 100 g
Ziemniaki/kasza 200 g
Kompot/woda 250 ml
Winogrona 100 g
Wtorek 21.02.2023
Rosół 300 ml
Bioderko 1 szt.
Marchewka gotowana z fasolką 100 g
Ziemniaki 200 g
Kompot/woda 250 ml
Gruszka 1 szt.
Środa 22.02.2023
Zupa ogórkowa 300 ml
Makaron z polewą truskawkową 350 g
Kompot/woda 250 ml
Kinder bueno 1 szt.
Czwartek 23.02.2023
Zupa selerowa 300 ml
Roladki z indyka ze szpinakiem 100 g
Ziemniaki 200 g
Surówka z warzyw mieszanych 100 g
Kompot/woda 250ml
Piątek 24.02.2023
Barszcz ukraiński 300 ml
Ryba z pieca 100 g
Surówka colesław 100 g
Ziemniaki 200 g
Kompot/woda 250 ml
Jadłospis może ulec zmianie.