Jadłospis 19.02 - 23.02.2024
PONIEDZIAŁEK 19.02.2024
Zupa kapuśniak z kiszonej kapusty 300 ml
Filet z kurczaka panierowany w płatkach kukurydzianych 100 g
Surówka z kapusty pekińskiej 100 g
Ziemniaki 200 g
Kompot / woda 250 ml
Jabłko 1 szt.
WTOREK 20.02.2024
Barszcz ukraiński 300 ml
Naleśniki z dżemem i twarogiem z polewą owocową 350 g
Kompot / woda 250 ml
ŚRODA 21.02.2024
Zupa gospodarza 300 ml
Gulasz wieprzowy 120 g
Ogórek konserwowy 100 g
Ziemniaki / kasza jęczmienna 200 g
Woda 250 ml
Sok Kubuś 1 szt. (300 ml)
CZWARTEK 22.02.2024
Krupnik z kaszą kuskus 300 ml
Roladki z indyka w sosie 120 g
Trio warzywne z wody 100 g
Ziemniaki / ryż brązowy 200 g
Kompot /woda 250 ml
PIĄTEK 23.02.2024
Zupa pomidorowa z ryżem 300 ml
Paluszki rybne 120 g
Surówka z warzyw mieszanych 100 g
Ziemniaki 200 g
Kompot / woda 250 ml
Wafle ryżowe z polewą malinową 1 op. (24 g)
Jadłospis może ulec zmianie.